ads

Friday, March 14, 2014

15-03-2014

MAx BET !!!! DOJAVAAA
Data :
 (  15.03.2014 )

Ju informojm edhe ket radh kemi mar info per ndeshje te regullume me kvot 30.00 dhe24.00 
ndeshjet i kemi 100% te sigurt 
Nese jeni te interesur na lajmroni
Kvota e plot eshte  720.00
 

??:?? ________:_______  1-2 @ 24.00  1000%

??:?? ________:________ 2-1 @ 30.00  100%

C O N T A C T :  + 389 78 655 295


C O N T A C T :    ndeshje@gmail.com

No comments:

Post a Comment